4967_5655577752D6AD34

Само дни след като Activision анонсира първото DLC за Call of Duty: Ghosts – Onslaught, издателят на играта пусна и трейлъра към него, добавяйки и нови подробности за Onslaught.

DLC-пакетът ще включва четири карти: Fog, Containment, Bayview и Ignition, нова пушка (Maverick Assault Rifle) и снайпер (Sniper Rifle).

Първата карта в Onslaught е Fog, която ще ви отведе към тайна дестинация, отличаваща се с мрачната си обстановка, блата, мъгливо езеро и пещери, изоставени постройки, които предлагат разнообразен геймплей и неизвестност.

С Bayview се връщате в слънчева Калифорния и тук ще имате възможността да се насладите на забързан run-and-gun екшън, тролеи, които може да използвате за прикритие или транспорт и плаваща платформа.

Containment е малка карта, която ще ви пренесе в раздирано от война мексиканско село, разположено край коритото на пресъхнала река. В средата на картата ще намерите камион натоварен с варели с радиоактивни материали. Изоставени барове, кафенета и църква ви приканват към битка в затворени помещения, а коритото на реката и другите открити пространства ще предложат на любителите на боя на открито яки битки с по-дълга продължителност.

Вдъхновената от любимата на мнозина карта Scrapyard от Call of Duty: Modern Warfare 2, Ignition ще ви върне в Щатите и по-точно във Флорида, захвърляйки ви в стара ракетна фабрика. Под дъжда от падащи ракети, вие ще трябва да сте готов за един лудешки забързан бой, използвайки предлаганите от околността естествени възможности за прикритие и открити фюзелажи, за да останете жив. Освен това ще може да запалите и две масивни ракетни двигателя, за да изпепелите своите врагове.

Издателят на играта представи също така Nightfall първия епизод от общо четири на content-пакета към играта, наречен Extinction. Nightfall ще ви отведе до отдалечен район в Аляска и лаборатория потънала в гористите планински райони, където ще се наложи да съберете данни за непозната извънземна раса, която учените изследват.

Onslaught и Extinction ще се появят първо за Xbox 360 и Xbox One на 28-ми този месец, а за притежателите на сезонни билети ще има специална цена и бонуси.

 

xbox360-bg.net