CGI_580x350_147284.png

Assassin’s Creed Unity беше официално представена преди месеци, като първите геймплей видеоклипове се появиха на тазгодишното издание на E3. В сърцето на играта се намира co-op режима, с което Ubisoft ще се опитат да направят промени в историята и начина, по който бива разказана тя.

С Assassin’s Creed Unity и чисто новия наратив, студиото открива освен това сериите за геймъри, които все още не са се докосвали до известните игри. Тези дни Алекс Амансио говори пред Examiner точно за това – как Unity ще привлече още фенове на Assassin’s Creed.

“Това е нов старт, нов старт на историята, като в Unity имаме един съвсем нов контекст – действие, развиващо се в наши дни. Вероятно сте видели еволюцията ни в това отношение с Black Flag, но това е нещо различно. Това, което ние правим с Unity е началото на един нов цикъл на Assassin’s Creed игрите”, обяснява Амансио, допълвайки, че начина, по който ще бъде разказана предисторията няма да се почувства като нещо досадно от никого.

Играта ще постави играещия в съвременността, където ще се запознае и със съвсем новия герой. Това ще е осмото издание на сериите (смятани заедно с Liberation) и се очаква с особен интерес от мнозина, коментират от медията, като на едно от нещата, които все още не е сигурно сигурно как ще реагират особено тези, които са запознати със сериите е именно co-op режима.

Играта ще се появи в края на месец октомври за платформите на новото поколение конзоли и PC.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.