killallzombies_masterart-610x260

Beatshapers работят и по друг проект за PlayStation 4, носещ името #killallzombies. Шутър с изометрична перспектива, в който се удържат постоянно прииждащи тълпи от зомбита. Играта ще стартира със седем вида оръжия и няколко типа патрони: нормални, бронебойни, замразяващи и токсичени. Героят може да бъде развиван с натрупаните точки опит, които се генерират при убиването на определено количество противници.

#killallzombies ще има интерактивна интеграция на Twitch, в която зрителите на излъчването могат да пишат команди, които динамично да променят елементи в играта. Повърхността в играта е изградена и множество шестоъгълници, които динамично променят височината си, като по този начин се деформира мигновено терена, върху който ходи героят.

Дебютен трейлър и първи изображения от #killallzombies се намират отдолу. Beatshapers работят и по аркадния рейсър Ready to Run, който изглежда се забавя, тъй като бе първоначално обявен за второто тримесечие на тази година. Студиото сподели, че скоро ще предостави нова информация свързана със състезателното заглавие. Началото на лятото Beatshapers пуснаха Z-Run за PlayStation Vita.

killallzombies_screens03 killallzombies_screens06 killallzombies_screens07

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.