A480_53334-09876174

Bethesda анонсираха ново специално издание на Wolfenstein: The New Order. Изданието се нарича Panzerhund и представлява комплект съдържащ какви ли не свързани с играта предмети, но, колкото и да е странно, без самата игра. Комплектът струва $100 и от него има само 5000 бройки. Всеки, който успее да го поръча, ще го получи в голям сандък с размери приблизително 50 х 27 х 21 сантиметра.
Изданието съдържа 20-сантиметрова ръчно боядисана фигура Panzerhund, която стои върху метална основа както и “поверителна папка” съдържаща военни документи от типа на карти, досиета, писма и дори рентгенова снимка на протагониста в играта Би Джей Блазковиц. Също включени в пакета са четиринайсет цветни ретро картички на места от виртуалния свят на играта, три нашивки и книга.
Уточняваме за втори път, че изданието не съдържа самата игра. Желаещите да я играят трябва да си я закупят отделно. Bethesda уточниха, че са взели това решение, за да може геймърите да не чакат играта си, докато големият сандък пътува към тях.
Напомням, че Wolfenstein: The New Order излиза на 20 май. Тогава ще започнат и продажбите на специалното издание. Както може би си спомняте, ако си поръчате играта предварително, ще получите и достъп до предстоящата бета на новия Doom.

xbox360-bg.net