Capture.JPG

По много интересен и оригинален начин Blizzard е решил да почете паметта на загиналия Робин Уилямс. В следващия експанжън на популярната игра World of Warcraft производителите са включили една от най-известните роли на Уилямс в киното. А именно – духът от анимационния филм „Аладин“.

Информацията не е официално потвърдена, но фен на World of Warcraft споделя, че в бета версията на Warlords of Draenor е попаднал на интересен предмет, наречен „Вечно горящата лампа“. От нея се появява дух, наречен Робин, който дори казва някои от най-популярните реплики на Джин като “Infinite Cosmic Power” или “itty bitty living space”. Реплики, които именно Робин Уилямс превърна в хит преди години.
Дни след смъртта на един от най-обичаните холивудски актьори, Blizzard Entertainment обяви в Twitter, че геймърите „ще го видят в играта“. Много пъти през годините Уилямс е признавал страстта си към видеоигрите, включително към World of Warcraft.

Това обаче едва ли ще е единственото превъплъщение на Робин Уилямс, с което да се срещнете в играта. От сайта Wowhead споделят, че са намерили и образ на актьора като Морк от „Морк и Мики“ в играта, както и женски герой Робин, който изключително много наподобява мисис Даутфайър.

World of Warcraft: The Warlords of Draenor официално ще дебютира на 13-и ноември.
xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.