anons.jpeg

Студиото Bungie предупреди, че ревютата на новия шутър Destiny, които се появят заедно с неговата премиера, не са в състояние да отразят реалните качества на играта.

“За нас това е абсолютно ново изживяване, което освен всичко друго е и рисковано”, пише студиото на официалния си сайт. “С голям интерес очакваме ревютата на Destiny от първия ден, но без достатъчно голяма бройка играчи, населяващи света на играта, Destiny е само сянка на това, което трябва да бъде”.

“А това не е начинът, по който бихме искали да бъде представена играта”, категорично е студиото.

По-нататък в поста се обяснява, че Destiny е масова онлайн игра, която е създадена с идеята хиляди играчи да изследват нейния свят. Без тях просто няма как да се постигне същото изживяване, към което студиото се стреми.

Bungie е обмисляло различни възможности как да покаже играта в целия й блясък на журналистите, но признава, че в момент, в който сървърите просто не са пълни, това ще бъде невъзможно.

Гейм журналистите и хората с ранен достъп до играта ще могат да започнат от днес, а ембаргото върху ревютата се вдига утре с официалната премиера.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.