Casey-Hudson-610x260

Изпълнителният продуцент в BioWare напуска BioWare, след като прекара в студиото почти 16 години. Новината бе публикувана на официалния блог на компанията.

Hudson споделя, че е решил да натисне “рестартиращия бутон” и да се отдаде на така нужната за него почивка, през която да осмисли какво наистина иска да прави през следващата фаза от своя живот.

Той добави, че вече са положени основните на новото заглавие, което разработва BioWare Edmonton и екипът е готов да започне предварителното му разработване. По негови думи, следващият Mass Effect също се оформял добре и че работещите по него са готови да направят най-доброто изживяване до момента за поредицата. Hudson благодари на феновете и на тяхната подкрепата през годините, помогнала за реализирането на всички проекти, в които той е участвал.

Casey Hudson започва като технически изпълнител на заглавията MDK2 и Neverwinter Nights. След което бива повишен в директор на проект за Star Wars: Knights of the Old Republic и в последствие ръководи разработването на трилогията Mass Effect.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.