2845_5378675461DA7C0

Изминаха няколко месеца от дебюта на Battlefield 4 помрачен от повсеместни сървърни проблеми, а разработчиците на играта от студиото DICE все още не са запушили всички дупки, макар че, действително, най-големите проблеми намериха своето решение. Въпреки това, издателите на играта от Electronic Arts (ЕА) са на мнение, че всички тези проблеми не са успели да накърнят репутацията на франчайза.

По време на Telecom Conference миналата седмица Главният финансов директор на ЕА Блейк Йоргенсен сподели вярата си, че почитателите на Battlefield не са изгубили доверие в любимата си игра и нейните създатели.
“Не сме забелязали никакви щети,” отбеляза Йоргенсен. “Разбира се, за нас е приоритет да защитим бранда и се опитваме да доставим допълнително съдържание до потребителите, за да бъдем сигурни, че те ще продължават да се връщат към играта. Според нас усилията ни в тази посока са доста ефективни. Не виждам [сървърните проблеми] да са нанесли някакви щети. Нашата мисия е да предоставяме на геймърите страхотен геймплей и ние ще продължаваме да го правим.”
Йоргенсен допълни, че, също така, геймърите показват висок интерес към ъпдейтите на играта. Думите му потвърждават информация споделена от ЕА още през януари, според която около 1,6 милиона играчи на Battlefield са инвестирали по $50 в купуването на допълнителния DLC пакет Battlefield premium.
Повече за бъдещето на франчайза ви разказахме преди седмица.

 xbox360-bg.net