shin4567ess-610x260

Френското независимо студио Enigami стартираха кампания в Kickstarter, с която целят да финансират предстоящото си заглавия носещо името Shiness: The Lightning Kingdom. Играта е базирана върху едноименната манга поредица и се разработва за PC и Mac благодарение на новия Unreal Engine.Кампанията за The Lightning Kingdom има за цел да събере $100,000 в рамките на един месец.

Shiness: The Lightning Kingdom представлява фентъзи ролево заглавие, което поставя играчите в света на Sky Islands и историята на Chado и Poky от расата Waki, които са разделени по време на пътешествието си към опасен остров. Shiness ще предложи на играчите огромен свят за изследване, вълнуващи приключения и разнообразна бойна система.

Интересното при играта е, че в нея е включен уникален измислен език, който е дело на група студенти по лингвистика към университета в Бордо, Франция.

Отдолу може да видите дебютното видео към играта, което разкрива част от персонажите и историята ѝ, заедно с различни геймплей кадри. Споделени са няколко изображения, както и част от музиката от заглавието. Авторите на Shiness: The Lightning Kingdom се надяват тя да направи своята премиера в началото на 2015. Студиото споделя, че играта има вероятност да се появи във версии за PlayStation 4 и Xbox One, стига те да бъдат одобрени и финансирани.

shiness-screenshot-2 shiness-screenshot-4 shiness-screenshot-5

xbox360-bg.net

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.