D3AA_536065678B9FA

Още миналия юни Gameloft разкриха шепа подробности за петата серия на Modern Combat. Оттогава насетне се носиха слухове, че играта ще носи подзаглавието “Blackout” и днес гейм студиото официално потвърди тази информация. Пълното заглавие, следователно, е Modern Combat 5: Blackout.
За съжаление, все още не знаем кога играта ще бъде пусната на пазара, но изглежда, че няма да чакаме толкова дълго.

Добрата новина е, че заедно с официалното име на играта, Gameloft разкриха и доста подробности около сюжета й. И петата серия ще отведе геймърите на околосветско пътешествие, по време на което те ще трябва да вземат участие в специални анти-терористични операции, използвайки най-иновативните и технически усъвършенствани оръжия.

Singleplayer кампанията ще се състои от компактни и динамични мисии, целта на които е да ни накарат да преживеем историята “по-силно и по-различно отколкото досега”. Какво точно имат предвид с това Gameloft засега остава загадка.

Иначе, историята ще започне във Венеция, където главният герой Финикс е изпратен на специална мисия с цел подсигуряването на транспорта на оръжие за масово унищожаване. Мисията ще бъде трудна, тъй като взор към същото това оръжие са обърнали членовете на доста добре въоръжена терористична групировка.
След това играта ще отведе Финикс на различни места по света, включително Токио, където героят ще трябва “да се бие сред тотална анархия, в същото време опитвайки се да убеди съюзниците си да приемат неудобна истина”

За съжаление, това е единственото, което знаем в момента. Докато чакате дата на излизане и цена, можете да си припомните как ще изглежда играта във визуално отношение с видеото по-долу.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.