nero-game-Storm-in-a-Teacup-610x260

Италианското независимо студио – Storm in a Teacup показаха Gamescom трейлър на предстоящия си проект за Xbox One – Nero.

Nero е първото заглавие на студиото. То представлява пъзел от първо лице с достъпни контроли за управление и разнообразна интерактивна обстановка. Storm in a Teacup определят Nero като магическо приключение в един непознат свят, в който играчът влиза в ролята на дете, което е в компанията на мистериозен спътник, обвит в черно наметало. Много вероятно е в процеса на игра да не бъдат разкрити всички загадки в Nero, което отваря възможности за преиграване.

Студиото се надява, че емоциите, които заглавието ще предизвиква в играчите ще ги подтиква към това те да споделят преживяването си в социалните мрежи. Затова е интегрирана в играта възможност за заснемане на скрийншотове, наречена “Memories”, позволяваща тяхното бързо споделяне в популярните социални платформи.

Nero няма обявена дата на излизане. Други платформи, за които евентуално ще се появи заглавието, на този етап не се коментират.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.