w45435678E7D2A6
От доста време насам се говори, че Google ще пуснат цяла линия аксесоари за очилата с допълнена реалност Glass и ето, че този ден дойде. Притежателите на Explorer изданието на продукта (напомняме, че потребителската версия все още не е пусната на пазара) вече имат избор от четири рамки както и от корективни стъкла, които могат да се ползват заедно с Glass.

Цялата линия от аксесоари се нарича Titanium Collection и можете да видите всичките й представители в краткия видеоклип най-долу.

Името на линията не е случайно – рамките са произведени от лек титан, но за разлика от други подобни продукти, които се продават в магазините за очила, имат доста традиционен дизайн. Всъщност, това е и целта на Google – Glass трябва да изглежда максимално “нормален”, за да бъде носен от различни видове потребители и дизайнът му трябва да е такъв, че да отива както на мъжете, така и на жените.

Рамките се казват Split, Thin, Bold, Curve, Classic и Edge и ще могат да бъдат поръчани с нормални чисти или с корективни стъкла. Засега, обаче, няма никаква информация на каква цена ще се продават. По-всяка вероятност ще научим за това съвсем скоро, тъй като точно от днес собствениците на Glass ще могат да направят първата си поръчка за нови рамки.

xbox360-bg.net