8CB8_53154454448B9C8

Guerrilla Games анонсираха появата на първия мултиплейърен DLC пакет за Killzone: Shadow Fall, съобщава Digital Spy. С Insurgent Pack вие ще получите достъп до съвсем нов клас и три нови способности, три нови карти и нови оръжия.

Новият клас – The Insurgent (от англ. “бунтовникът”) – ви дава достъп до две съвсем нови възможности – Hack и Steal. Всеки бунтовник започва играта въоръжен само с пистолет. Ползвайки “Steal”, вие ще може да крадете оръжия и умения от победените от вас врагове, като те остават с вас през цялата битка, независимо от това, дали не сте паднал в бой. Чрез “Hack” пък ще можете да влияете на роботизираните наемни врагове, като ги привличате на своя страна и по този начин, обръщате хода на битката.

В DLC-то е помислено и за The Scout, Support и Assault класите, които придобиват три нови способности: E-Pulse emitter, Tactical Echo emitter и Guard Drone. Оръжията включват M82 – класическият убиец, познат ви от Killzone 2 и 3, L512 SMG Pistol и Sta14 Rifle. Освен това с DLC-то идва и режим за хардкор геймърите, които се кефят на по-бруталния екшън – Elite Mode, изцяло нов персонализационен пакет, трофеи и др.

Insurgent Pack идва през април в PlayStation Store на цена от 9.99 евро, като разбира се той ще ви излезе безплатно, ако имате сезонен билет.

А докато чакате може да се забавлявате в обстановката на двете безплатни карти, които издателят пуска и може да свалите вече: The Cruiser и The Hangar.

 xbox360-bg.net