022C_5389765462A6

Напълно вероятно е да сте чували за мобилната игра Zombie Gunship на студиото Limbic. Заглавието действително се превърна в хит в “зомби” жанра. Единственото, което спира много потребители на Android да я изпробват вероятно е фактът, че играта е платена, макар че $0,99 е съвсем достъпна цена. И все пак, от Limbic държат всички потребители проявили интерес към Zombie Gunship да могат да я играят.

Ето защо, от студиото пуснаха напълно безплатна версия на играта, която носи името Zombie Gunship Zero. Макар че не струва нищо, за разлика от оригиналната версия новата разчита на реклами и продажба на виртуални обекти, за да донесе някакви приходи на създателите си. От Limbic все пак обещават, че  рекламите няма да дразнят или да пречат на геймплея твърде много.
Иначе, целта си остава същата: играчите все така ще трябва да обстрелват зомбита от борда на тежко въоръжения самолет АС-130. Налице са виртуални реплики на автентични оръжия като 25-милиметровия Gatling, 40-милиметровия Bofors и 105-милиметровия Howitzer. Всяко убито зомби носи на играча допълнителни точки, които с натрупването си увеличават ефективността на оръжията му.
Играта е оптимизирана за широка гама от таблети и смартфони и поддържа геймърските услуги в Google Play Leaderboards и Achievements. Заглавието, също така, може да се управлява и с геймпад контролери.
Повече за играта можете да научите във видеото по-долу.

 xbox360-bg.net