C7re5fgggjA40_52EA2F71

От известно време Madfinger Games обещават ъпдейт за мобилната си игра Dead Trigger 2 и ето, че обещанието им най-накрая се реализира. Новата версия на играта, която може да се изтегли от Google Play, поддържа опция за запис на мисии и споделяне на тези записи на свои приятели или други играчи. Геймърите, също така, имат избор от три нови оръжия, нова военна мисия, цели девет нови “околности”, сред които градски улици, провинциални пейзажи, складове, фабрики и други.

Героите, освен това, вече могат да се възползват от опции като “автоматично оздравяване”, двойно увеличаване на парите спечелени от една мисия и други. Освен това, отсега нататък героите се възнаграждават не според количеството убити зомбита, а според точките, които са успели да съберат. Колкото повече задачи изпълни играчът, и колкото по-предизвикателни са те, толкова по-голям ще е броят на тези точки.
И накрая, почитателите на Dead Trigger 2 могат да си създават списъци с приятели, с които да си чатят или да сравняват резултатите си. Играта, разбира се, остава безплатна.
Ако Dead Trigger 2 ви е непозната, то уточняваме, че става въпрос за представител на особено популярния жанр “зомби апокалипсис”. Може и да звучи банално, но според много анализатори от гейм индустрията играта е увлекателна, съдържа елементи, които бихме приписали по-скоро на конзолните заглавия и, не на последно място, се радва на 13 милиона геймъри от цял свят.

xbox360-bg.net