858F_526567A6B81B

Краят на следващата година е все още далеч, но Massive Entertainment желаят да не остане никой, който да не знае какъв хит подготвят и ни предоставят все повече данни за Tom Clancy’s The Division.
Новото видео от шутъра за конзолите от ново поколение беше показано през уикенда на гейминг изложението VGX Awards, в което може да видим възможностите създадения от разработчика енджин Snowdrop Engine, който е позволил да изгради един свят с изключително прецизни детайли. Ключово за изобразяването на света е обемното осветяване, което подсилва впечатлението от света с реалистично сменящите се ден и нощ.
Тайната на Snowdrop Engine е в използването на подход сходен с този, който ползват в Холивуд, които използват части от светлината, за да я отразят по възможно най-реалистичен начин, както във външни пространства, така и в помещения.
Ефектът е допълнен от нова система за отразяване на сенките, която реагира на постоянно променящите се атмосферни условия в играта. От студиото обещават, че в играта ще видим и най-реалистично отразената реакция на повърхностите при взаимодействие с други обекти с текстури, които се изменят в зависимост от мястото, на което обектите биват удряни или улучвани.

 

xbox360-bg.net