3970_537A76631DD

Добра новина за почитателите на Halo, които имат намерение да се сдобият с най-новата гейм конзола на Microsoft – Xbox One. По непотвърдена (засега) информация, Microsoft се готвят да пуснат на пазара пакет съдържащ обновени версии на Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 и Halo 4, които ще могат да се играят на последната и гейм платформа. Новите версии ще бъдат решени в HD графика и ще се фокусират върху историята на Master Chief.

Целта на пакета била да ни припомни всичко, което знаем засега за историята на най-популярния войник от Halo, който, както наскоро разбрахме, ще бъде в центъра на събитията и в следващата игра от поредицата Halo 5: Guardians. Това вероятно означава, че малко по-различни експанжъни като Halo 3: ODST или Halo:Reach може би няма да бъдат част от пакета.

Засега не е ясно кое студио се е ангажирало с разработването на игрите, но се говори, че това може би ще е Saber Interactive. Това бе студиото ангажирано с юбилейното издание на Combat Evolved, както и с неанонсиран все още проект за Xbox One, който вероятно ще е точно пакетът, за който говорим в момента. Не се знае нищо и за резолюцията и честотата на игрите, както и дали ще бъдат съвместими с други платформи освен Xbox One.

Microsoft са казвали, че биха искали да пускат нова серия по Halo повече от веднъж на три години, така че времето е идеално за един пакет от четири игри, които почитателите на играта ще могат да видят в един нов по-съвременен вид.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.