F1AB_5rtrtrr2A99CE5

В последните дни геймърската интернет общност буквално експлодира от слухове покрай последното поколение конзола на Microsoft. Различни източници твърдят, че Xbox One ще бъде пусната в нов, бял, вариант, ще получи ъпдейт през март, ще стане налична в нови пазари и, не на последно място, отскоро ще може да се купи и без Blu-ray драйв.

Всички тези слухове бяха събрани от онлайн форуми и разговори на сайта The Verge с “източници от индустрията”. Най-правдоподобен, изглежда, е слухът за предстоящ ъпдейт на конзолата през март. Според слуховете, целта на този ъпдейт ще е да предостави решение на проблеми с услугата Live. Що се отнася до бялата конзола, в информацията на сайта се твърди, че първоначално тя ще бъде достъпна само за служителите на Microsoft, но през октомври ще бъде представена и на потребителския пазар.
Последните два слуха, споделени по-горе, са още по-неясни. Вярва се, че Xbox One ще бъде представена в нови страни в Европа, Азия, Близкия Изток и Южна Америка, но в кои точно, не се споменава. Нищо повече не се казва и за версията без Blu-ray драйв, макар че, доколкото знаем, Microsoft действително са имали планове за такава.

xbox360-bg.net