4E7C_52FB98765467D6D0

 

Март ще е важен месец за собствениците на Xbox One. На първо място, тогава ще излезе дългоочакваната научно-фантастична екшън игра Titanfall. Говори се, също така, че Microsoft ще предоставят ъпдейт, който ще реши проблемите с онлайн чата и съвместимостта с аксесоари на външни производители.

Говорейки за аксесоари, няма как да пропуснем новината от днес, а именно, че, отново през март, Microsoft ще пуснат официални слушалки за конзолата. От това, което разбрахме, слушалките ще струват $79,99 и ще поддържат спектър на звука между 20Hz и 20kHz. Спецификациите на слушалките не звучат кой знае колко впечатляващо, но поне потребителите ще се зарадват на пълно аудио покритие както в игрите, така и по време на чат.
От Microsoft уточниха, че онези потребители на Xbox One, които вече имат стерео слушалки, могат да се сдобият с адаптер. Той също ще бъде пуснат на пазара през март и ще струва $24,99. Според компанията, този адаптер ще бъде съвместим с всички стерео слушалки използващи 3,5-милиметров жак. Слушалките за Xbox 360, обаче, ще трябва да бъдат включвани заедно с адаптера или в телевизора, или в конзолата, но не и в контролера.
По същото време две други компании също ще представят слушалки за Xbox One – само че безжични. И Turtle Beach, и Polk Audio ще пуснат своите нови продукти на 7 март.

xbox360-bg.net