4CF2_5098765318ADB3

Namco Bandai съобщи днес датата на появата на PC версията на Dark Souls 2: 25.04.2014г., предава Eurogamer.

Това означава, че PC версията ще излезе с месец след премиерата на версиите за PlayStation 3 и Xbox 360, която е насрочена за 14-ти март. Тя ще може да се похвали с увеличена резолюция на текстурата, по-висок фреймрейт и други характеристики, като от разработчикът FromSoftware заявиха, че хората от студиото са адаптирали перфектно играта за участието на мишка и клавиатура.

“Наясно сме с високите очаквания от PC геймърите и работим усърдно с FromSoftware за това Dark Souls 2 да предлага най-доброто възможно изживяване. След удивителния първи опус, Dark Souls 2 обещава едно още по-увлекателно, по-богато и оспорвано приключение, което да задоволи изискванията на всеки геймър, независимо от платформата, която използват за игра”, споделя маркетинговия мениджър на Namco Bandai Матио Пийо.

Междувременно се появи и официалната страница на играта в Steam, откъдето и може да направите предварителна поръчка на Dark Souls 2, което освен играта ще ви осигури ранен достъп до 10 оръжия, саундтрака на заглавието, комикс и илюстрован албум.

 xbox360-bg.net