Persona-Q-Shadow-of-the-Labyrinth-610x260

NIS America потвърдиха, че Persona Q: Shadow of the Labyrinth ще се появи тази година и в Европа. 3DS заглавието ще се разпространява на физически носител и дигитално в Nintendo eShop.

Persona Q: Shadow of the Labyrinth е ролево заглавие, което поставя познати персонажи от Persona 3 и Persona 4 в игра, използваща геймплей стила на Etrian Odyssey. В нея екип от петима обхожда дънджъни в перспектива от първо лице. Всеки един от героите има достъп и до своята “персона”, която играчите допълнително ще развиват. Те ще могат да използват и изцяло нови “под-персони”.

В началото на кампанията на Shadow of the Labyrinth, играчът избира с кой от двамата протагониста от Persona 3 и Persona 4 да започне. Всеки един от тях участва в различни сцени и разполага с отличителни опции за реплики при воденето на диалог. Това увеличава преиграваемостта на заглавието, което сумарно може да предложи над 80-100 часа геймплей.

NIS America съобщиха още, че ще отворят европейски онлайн магазин. В него ще се предлагат специалните издания на много от заглавията, които компанията локализира и разпространява. Сред игрите, с които ще стартира онлайн магазина, са: Disgaea 4: A Promise Revisited, Danganronpa 2: Goodbye Despair, Fairy Fencer F, както и Persona Q: Shadow of the Labyrinth: The Wild Cards Premium Edition.

Persona-Q-Shadow-of-the-Labyrinth-logo

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.