За начало 5.0 ви позволява да стриймвате към Twitch в 1080p при скорост от 60 кадъра в секунда, но само ако играете на PS4 Pro.
След това фърмуерът ще донесе възможността да следвате всеки профил в PlayStation Network, а не само профили, които принадлежат на фигури от индустрията и разработчици.

Освен това японският гигант прави промени в начина, по който функционират sub и master акаунти. Според “Eurogamer”, “Новите семейни профили ще могат да съдържат множество възрастни профили в едно семейство, които могат да действат в ролята на родител / настойник и да задават родителски контрол, така че всяко дете да има различни комуникации, И привилегии за ограничаване на разходите “. По принцип звучи, че ще бъде по-лесно да управлявате няколко профила в една конзола.

Другото ново е че нотификациите се добавят към бързото меню, така че да можете да проверявате изтеглянията, качванията и т.н., без да се налага да прескачате екрана за пълно уведомяване. Сравнително малко подобрение, но това определено ще е по-удобно.

Като цяло нищо интересно в новия ъпдейт, не може да се доближи поне малко до новия ъпдейт които пускат за Xbox One.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.