Razer представи механичния клавиш Razer Mechanical Switch, който производителят без излишна скромност нарича “първият в света механичен клавиш, създаден за игри”.

6F70_531A565665BCAE

Според Razer, съществуващите досега механични клавиши са създадени за въвеждане на текст, докато Razer Mechanical Switch е специално направен за игри. За започне производството са направени “обширни изследвания”, чрез които е определен “оптималния работен ход с точност до части от милиметъра и почти двойно е намалено разстоянието между крайните точки”. По този начин е постигнато по-бързо и по-точно управление, в сравнение със стандартните механични клавиши. При производството на Razer Mechanical Switch се използва прецизна технология и позлатени контакти, осигуряващи до 60 милиона сработвания.

C584_531yyt7657687ABCAE

 

Клавишите, разработени от Razer се произвеждат по поръчка на партньор, който компанията не назовава. Новите клавиши вече се използват в клавиатурите от серията Razer BlackWidow. Razer предлага своите клавиши и на други производители, желаещи да произвеждат качествени геймърски клавиатури.

Произвеждат се два типа Razer Mechanical Switch клавиши: Razer Green със сила на натиск 50 грама с тактилен отклик и звук при сработване, а Razer Orange са клавиши със сила на натиск 34 грама, тактилен отклик, но без звук.

xbox360-bg.net