rebellion-teaser-610x260

Rebellion споделиха, че другата седмица ще оповестят “голяма” новина, която е свързана с бъдещето на поредицата Sniper Elite. Студиото добавя, че въпросното съобщение няма да бъде свързано с предстоящата премиера на Sniper Elite III. Споделено е изображение, на което е показано единствено логото на поредицата.

Изпълнителният и творчески директор в Rebellion – Jason Kingsley споделя: “Не можем да бъде по-развълнувани за предстоящата премиера на Sniper Elite III, която ще се състои на 27 юни. Да бъдеш едновременно на пет платформи, включително и двете нови конзоли, означава че вниманието е насочено към нас повече от всякога. Необходима е обаче повече работа, за да бъде името Sniper Elite по близо до сърцата и умовете на геймърите, които не са запознати отблизо с поредицата и нейната непредсказуема стелт геймплей механика. Новината през следващата седмица ще бъде свързана именно с постигането на тази цел.”

В случая е възможно да става въпрос за обявяването на по-малък спин-оф проект, който да цели да привлече нови играчи към поредицата.

rebellion-teaser-610x260

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.