sniper-elit-3-iii-in-shadows-save-churchill-dlc-610x260

Rebellion обявиха DLC плановете си за Sniper Elite III. За излязлата края на юни игра е предвидена нова кампания озаглавена “Save Churchill”. Тя ще бъде разделена на три части, като първата вече е налична в Steam за PC и ще излезе “съвсем скоро” за останалите платформи. Цената ѝ е €6.99.

Действието в Save Churchill се развива след края Sniper Elite III. Играчът ще трябва да предотврати атентат срещу британския министър председател по време на конференцията в Казабланка, на която Чърчил е водил преговори с тогавашния американски президент Франклин Рузвелт.

Save Churchill ще предложи нови местности, оръжия, ситуации и противници. За момента мисиите от DLC-то не могат да бъдат играни кооперативно, като такава възможност ще се добави в последствие с ъпдейт.

Tim Jones от Rebellion споделя, че новата обстановка на Северна Африка, която се разработва за втора и трета част на допълнителната кампания, много ще допадне на феновете. Там те ще видят и най-голямото ниво, което до момента е правено за поредицата. Двете DLC-та се очакват до края на лятото.

Студиото пусна и пакет с допълнителни оръжия – Patriot Weapons Pack, включващ в себе си: Springfield rifle, M3 Grease Gun и M1911 pistol. Новото безплатно обновление за Sniper Elite III добавя допълнителна мултиплейър карта – Airstrip, обстановката на която напомня на мисия от кампанията на играта. Във видеото отдолу ще видите част от екипа на Rebellion, които говорят за новите допълнения за играта и изображения от Save Churchill и новата карта.

sniper-elit-3-iii-in-shadows-save-churchill-dlc-screenshots-1 sniper-elit-3-iii-in-shadows-save-churchill-dlc-screenshots-3 sniper-elit-3-iii-in-shadows-save-churchill-dlc-screenshots-4

sniper-elite-3-iii-screenshots-free-dlc-map-Airstrip-3

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.