11CA_537653494BC

На всеки геймър понякога му се случва да мами, за да излезе от трудно положение и да продължи напред. Изглежда, обаче, че играчите на Titanfall са започнали да прекаляват в това отношение. Създателите на играта Respawn Entertainment обявиха, че започват да налагат забрани на всички хванати да използват чийтове.

Студиото ще използва за целта инструмент на име FairFight – същата технология, която се използва за издирване на мамещите в Battlefield 4. Екипът му се закани да внася промени в алгоритъма на инструмента, за да го поддържа труден за избягване от по-умелите геймъри.

Как да познаете, че ви е забранен достъп до играта? Ако видите изображението по-горе, значи сте прекалили с маменето и сте привлекли вниманието на Respawn. Важно е да уточним, че ако това се случи, пак ще можете да играете Titanfall, само че в специален сървър запазен само за мамещи – нещо като затвор за играчи-измамници.

Друго важно уточнение: ако ви е забранен достъп до играта и се присъедините към група от “честни” играчи, всички те ще автоматично ще получат забрана за достъп до Titanfall. Това, обаче, ще се случи само при условие, че поканата е отправена от тях, а не от вас. Освен това, веднага щом тези “честни” играчи спрат да ви канят, отново ще могат да играят нормално.

Ако сте получили забрана за достъп и мислите, че не я заслужавате, можете да се обърнете към Respawn на следния адрес: anticheat@respawn.com.

xbox360-bg.net