8E8D_532675C50

През 1999 година Sega представиха аркадна игра на име Crazy Taxi, която, също така, можеше да се играе на тяхната собствена конзола Sega Dreamcast. Заглавието бързо се превърна в абсолютен хит заради комбинацията от див и забавен геймплей, приятна мисия (откарване на пътниците до желаните от тях дестинации) и пънк саундтрак.

Звучи точно като игра, която бихме играли на смартфона си и, за щастие, това вече е възможно. Sega анонсираха продължение на аркадната игра, този път съвместима с мобилни устройства, на име Crazy Taxi: City Rush. Играта си запазва гореспоменатата успешна комбинация от елементи и добавя към тях оптимизирано за тъчскрийн управление и, разбира се, ново съдържание.
Още по-добрата новина е, че играта ще бъде безплатна, поне до 19 март, така че сега е време да й хвърлите едно око в Google Play. Какво можете да очаквате? Една изпълнена с екшън и напрежение игра, в която вие – като водач на такси – ще трябва да си пробивате път през задръстени от други автомобили улици, да внимавате да не спирате пред гаражи и какво ли още не с една единствена цел – да закарате клиента си възможно най-бързо до желаната от него дестинация.
Почитателите на пънка могат да очакват и този път уникален саундтрак съдържащ песни на групи като The Offspring и Bad Religion.
Сред останалите неща, които предлага играта са: общо 16 мини игри, слушане на собствената ни музика по време на игра, достъп до играта през всички платформи, с които боравим и поддръжка на контролери като Power A Moga, Xbox и HID.
Повече за играта научете във видеото по-долу.

 xbox360-bg.net