87C0_535987712BF

Sega зарадваха почитателите си с добра новина. Мобилната им игра Sonic & All-Stars Racing Transformed вече може да се изтегли напълно безплатно от Google Play. Нещо повече: както тези, които вече са изтеглили играта, така и онези, които тепърва ще го направят, още следващата седмица ще бъдат зарадвани с чисто ново съдържание.

На 29 април към списъка с герои, които се отключват постепенно с течение на играта ще бъдат добавени още двама – Wreck-It Ralph и Metal sonic.

Това обаче не е всичко. Играчите ще получат, също така, две нови състезания наречени World Tour Chapter и Boss Cup Grand Prix.

От Sega коментираха, че предоставяйки играта напълно безплатно ще успеят да подобрят многократно нейния мултиплейър режим, тъй като много повече хора по цял свят ще се решат да я пробват. Тези, които я харесат, освен това, сигурно ще се зарадват и на възможността да записват състезанията си за повторно гледане, редактиране и, по желание, споделяне в социалните мрежи с посредничеството на Everyplay.

Играта може да се инсталира във всяко мобилно устройство с Android при условие, че използва поне версия 4.0 на операционната система.

xbox360-bg.net