CD2D_5337675678D97B

OnlySP съобщава новината, че Square Enix са регистрирали тази седмица три нови търговски марки: Deus Ex: Mankind Divided, Triple Triad и Mechanical Apartheid. Заглавията са в категория “Компютърни игри и софтуер” и това може реално да е дългоочакваното продължение на култовата игра, която толкова много геймъри очакват, коментира изданието.

Миналата есен Square Enix обявиха, че работят по нов Deus Ex, който ще превърне сериите в това, което от компанията нарекоха Deus Ex: Universe.

“Целта зад Deus Ex: Universe е да създадем един продължаващ, разширяващ се и свързан игрови свят, който се основава на няколко поколения ключови игри. Ние сме отдадени на това да поднесем едно значимо съдържание и да разширяваме тази марка редовно, което ще ви разкрие една дълбока конспирация разпростираща се през няколко поколения от свързани помежду си Deus Ex игри, създавайки по този начин едно поглъщащо и богато изживяване, каквото досега не сме създавали”,написа Давид Афонси от Eidos-Montreal в блога на компанията на 02.10.2013г., допълвайки, че Universe ще е приключение, което ще се появи не само на конзоли и персонални компютри, но и на таблети, смартфони, книги, комикси и др.

“За мен е удоволствие да ви съобщя, че ние вече работим по началото на Deus Ex: Universe с ново заглавие насочено към конзолите от ново поколение и PC-та. Всички ние сме въодушевени от това и исках да ви кажа, че по-голямата част от екипа зад Deus Ex: Human Revolution вече работи здраво по новата игра”, пише Афонси.

xbox360-bg.net