6503_545445433E7EB1

Във връзка с официалната премиера днес на вълнуващото MMORPG приключение The Elder Scrolls Online (ESO), ZeniMax Online Studios пуснаха забавна инфографика за играта, която впечатлява с изброените цифри.

Така например студиото разкрива кои са най-странните неща, които са им предлагани в замяна на ключ за приключилата вече бета на играта. Едва ли може да познаете. Първородното дете на явно доста запален геймър и съвсем истинска лява ръка. Странни хора има.

Броят на възможните комбинации за създаване на герои пък представлява число, което авторите на инфографиката признават, че нямат място да представят, за това те го изписват като 5.09252187*10 на степен 58. Броят на различните артефакти и предмети: 61 000 000 или равен на броя на хората населяващи главният от британските острови. 40 656 000 – броят на различните оръжия и техните разновидности. Брой на NPC(non-playable characters)-тата: 10 202. Забавна статистика е също нужното число раци, които трябва да убиете за достигането на ниво 50: точно 119 050.

Пет милион души са се регистрирали в бетата на играта – брой равняващ се на населението на Норвегия. И накрая да споменем петте полярни мечки. Толкова е масата на изпитото от екипа на студиото кафе от 2011г. насам, когато работата по играта започва: точно 162 784 чашки с кафе, количество достатъчно да напълни 272 вани, ако разбира се обичате да се събуждате сутрин В кафе, вместо С.

И някои странични неща около ESO. Ако сте участвали в бетата, знайте, че не е нужно да триете клиента на играта, пишат от ЧАВО-секцията в сайта на играта в материал посветен на дългоочакваното стартиране на играта – просто трябва да го пачнете. Нямате бета-клиент, но сте си поръчали вече играта? Няма проблем, просто се регистрирайте на страницата за това с кода, който ви е бил изпратен.

Ако се надявате, че героя ви от бетата ще се е запазил, когато влезете вече в официалната игра, то ще останете разочарован. Единственото, което пренасяте от бетата е информацията за акаунта ви и UserID номера.

Какви ще са начините за заплащане? Те варират според региона, но основните начини за плащане стават чрез: American Express, Game Time Cards, Giropay, iDeal, MasterCard, PayPal, paysafecard, Visa и WebMoney.

Кого да ползвате, ако имате проблеми с акаунта си? Просто посетете “Центъра по поддръжка

xbox360-bg.net