square_enix__theatrhythm_final_fantasy_curtain_call_1-lightning-610x260

Square Enix съобщиха датата, на която ще излезе музикалната игра за 3DS – Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call. Ритъм заглавието ще се появи в Европа на 19 септември. Компанията представи допълнително и две специални издания на Curtain Call.

Първото от тях е лимитирано и ще се предлага на потребителите направили предварителна поръчка на играта. То включва допълнителен компакт диск с пет песни, събрани под името “Remix Selections”. Второто издание е колекционерско и в него се съдържа брандиран калъф за 3DS конзолата, диска с петте песни от лимитираното издание, допълнителен диск, съдържащ компилация от 20 песни с най-доброто от играта Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call, пет карти с герои от заглавието, базирани на дизайна CollectaCard, който се използва в играта. Всяка една от картите съдържа код, който може да бъде въведен в Curtain Call и по-този начин играчът ще може да я използва конкретната карта и в самата игра. Колекционерското издание ще се предлага за £44.99/ €54.99.

Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call е ритъм екшън заглавие, съчетаващо класическа за поредицата Final Fantasy музика с ролеви геймплей елементи. Заглавието включва повече от 200 песни и 60 управляеми персонажи от серии като Final Fantasy VII: Advent Children, Final Fantasy Tactics Lighning Returns: Final Fantasy XIII и Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

HEATRHYTHM-FINAL-FANTASY-CURTAIN-CALL-rero

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.