995076-nostradamus.jpeg

Ubisoft разкриват подробности около страничните мисии в ACU. Човекът, който го прави е разбира се отново творческия директор на играта Александър Амансио, а този път говори пред официалното списание на Xbox и Едуин Еванс-Търуел.

В ACU ще можете да обвинявате и съдите хора, разбираме от думите му. И разбира се, подобно на основните мисии, и тук възможния изход зависи изцяло от решението ви (и не, няма да има “десинхронизация” в основната история, ако решите нещо друго освен наличните избори).

“Ще ви дам два примера за това, което предлагаме като странично (от основните мисии) съдържание, тъй като много хора си мислят, че в Assassin’s Creed ни интересува само основната мисия”, разказва Амансио.

“С всичките тези убийства по улиците, които са обичайни за размирното революционно време характерно за Париж по време на Френската революция, вие ще имате възможността да работи със самия Йожен Франсоа Видок – той се счита за баща на съвременната френска криминология. Ще може да хвърляте хора в затвора, да ги разпитвате. Може пък и да сбъркате и да обвините съвсем невинен човек. Може да отидете в затвора и да откриете, че той е запълен с невинни хора до края на играта”, обяснява Амансио, допълвайки, че всичко това ще бъде правено с помощта на разследване и изследване.

Не става ясно обаче, дали ще може да гилотинирате хора.

Има и друг тип странични мисии, като например “скрити съкровища”, оставени от Нострадамус, който се смята, че е предсказал идването на власт на Наполеон. “Нострадамус, който е живял в Париж преди много-много години, е оставил тези загадки и ние разполагаме с тези огромни бази от данни, които никой, е, някои хора ги харесват, но си помислихме, че намерите причина за себе си да ги прочетете, то това ще направят и много други хора”, разказва той.

И вместо да включвате в загадките острото си острие, то вие ще трябва да използвате своята наблюдателност и познание за историята на града. “Ще ви се предлагат указания и подсказки, които ще ви отвеждат до монументи, само че всички тези указания ще са под формата на гатанки”, споделя Амансио.

Друго любопитно, което споделя Амансио се отнася до контрактите, които ще може да сключвате – те винаги ще са свързани с някой известен човек, който е живял по това време в Париж или с известно събитие. “А може и да е свързано с някоя малко известна история, която се е случила в Париж по това време – много от тях се базират на легенди, или да речем може да става дума за действително случили се убийства. Те невинаги може да са от същия исторически период, но на нас ни хареса идеята да ги поставим там и да ги попроменим малко”, завършва Амансио.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.