watch-dogs-art-06.jpg

Вчера Ubisoft пусна пач за Watch Dogs, който засяга всички платформи, подобрява редица характеристики на играта и оправя някои малки бъгове, които са били докладвани на разработчика от геймърската общност на играта.

Сред промените, засягащи сингъл-плейър режима се въвеждат нови възможности за преиграване на играта – след приключване на главната история, вече ще може да рестартирате вече изиграните Gang Hideouts и Convoy Missions. Нанесени са и корекции по The Drinking Games.

Нанесени са корекции по времената, нужни за приключване на мисиите, скоростта, с която се движат някои от целите и др.

Към добавените характеристики за мултиплейъра: вече ще може да изберете приятел от мрежата и да го хакнете без той да разбере. Функцията може да бъде деактивирана в менюто на онлайн настройките.

Геймърите, играещи през мобилните си устройства и се изключват от играта вече няма да присъстват в края на гейминг сесии за конзолните/PC играещите – те ще играят до края и ще получават Notoriety точки за това.

Геймърите, които често се разкачат от мултиплейъра вече ще се наказват, като бъдат включвани да играят сесии с играчи със сходно на тяхното поведение.

Ако играете срещу някой, който се е разкачил нечестно, вече ще получавате количеството точки, които бихте получили, ако сте спечелили, а този, който е излязъл от играта няма да получи точки.

Що се отнася до направените подобрения то, от студиото съобщават, че са нанесени подобрения към покер играта и при разследванията на изчезнали хора.

А тези от геймърите, които ползват AMD графични карти биват посъветвани, че за оптимално представяне на играта може да изтеглят от сайта на AMD нов бета-драйвър.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.