Осем милиона продадени копия на Watch Dogs определено означават, че играта е комерсиален успех за Ubisoft. Въпреки отличните резултати, някои елементи на играта бяха критикувани от геймърите.

1.jpg

В интервю за CVG вицепрезидентът на гейм-компанията Лайънъл Рейно (Lionel Raynaud) каза, че корпорацията разбира, че играта има недостатъци, но осъзнава, че е даден добър старт за създаване на гейм-поредица, както и че мненията за Watch Dogs много напомнят на реакциите към оригиналната Assassin’s Creed, която с времето става все по-добра.

Всичко това много прилича на ситуацията с първата Assassin’s Creed” – каза Рейно. “Тя бе критикувана, и това бе справедливо. Ние не не я направихме достатъчно интересна за повторно преминаване, а имаше достатъчно потенциал за това. С Watch Dogs се случва почти същото”.

2.jpg

“Твърде сложно е още от първия път да направиш абсолютно всичко както трябва. Затова и отлагахме официалното представяне на играта. В крайна сметка успяхме да създадем точно тази игра, която замислихме, без никакви компромиси и премахнати сцени”.

“Естествено, Watch Dogs също има неравни места. Ние задължително ще ги оправим, а някои моменти в играта също ще бъдат променени. Ние искаме винаги да учудваме геймърите и да им предоставим един голям свят, в който да се чувстват максимално свободно”.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.