tom_clancy_s_the_division_v2_by_edook-d69764n.png

The Division може и да не е излязла още, но от Ubisoft намекнаха вече, че това ще е заглавие с бъдеще.

Дали става дума за възможната поява на продължение или за някаква друга форма на бъдещо съществуване не е известно, но творческият директор на играта Родриго Кортез споделя пред официалното списание на Xbox, че Tom Clancy’s The Division ще е само първата част от историята на онлайн шутъра, разработван от Ubisoft Massive.

“Играта няма да е единствена. Не желая да разкривам повече, но само ще заявя, че всички ние, които работим по играта, желаем да продължим да правим това, което правим. Изключително вълнуващо ще е да видим накъде ще тръгнат нещата”, заявява Кортез. Това е потвърждение, че завладеният от зараза Ню Йорк вероятно няма да се върне към нормалността. Макар че е възможно и в бъдеще хората от студиото да предложат различни локации. “Да, действието на играта се развива в Ню Йорк… не казваме какво ще се случи, но няма да видите само Манхатън. Повечето време ще сте там, но това съвсем не е единствената локация, която ще може да разгледате”, заявява той.

Освен това хората от студиото възнамеряват да изненадат приятно хората, които си поръчат заглавието. “Ще разполагате с много съдържание, свързано с играта и нещата, които се случват след историята в The Division. тново ще кажа, че не искам да разкривам подробности, но мога да ви обещая, че ние ще осигурим сериозна поддръжка след излизането на играта. Така че ще има достатъчно съдържание, което да направи щастливи геймърите”, разказва Кортез.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.