10.png

Целта на повечето гейм дизайнери е да правят игрите си колкото се може по-реалистични. Майкъл Армбръст, обаче, е вървял в съвсем различна посока разработвайки VizionEck – един доста различен шутър от първо лице.

Интересното е, че VizionEck е продукт на един единствен човек – самия Армбърст. Още по-любопитен, обаче, е външният вид на играта, който е доста различен от това, което си представяте щом чуете “шутър”. Ако изгледате видеото отдолу, ще видите, че графиката е изключително опростена, разчитаща на няколко основни цвята и геометрични форми.

Игровата механика също е различна. В един мач, например, играчът контролира куб и, за да започне да се бие, трябва да зареди друг куб, който кръжи над него. Зареждането на куба му помага да се отбранява и да атакува други играчи и, в същото време, да не се слее с околната среда. Видеото, обаче, изглежда толкова хаотично, че трудно ще разберете какво точно се случва.

Играта ще бъде пусната  в края на 2014 година и ще бъде достъпна единствено за собствениците на PlayStation 4. Да се надяваме, че дотогава ще разберем повече за играта и управлението й. Междувременно, ако сте любопитни, можете да потърсите допълнителна информация за VizionEck в посветеното на играта уики публикувано от създателя й Армбръст.


xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.