4D4B_5324535372205

Както вече разбрахте, премиерата на едно от най-дългоочакваните гейм заглавия тази година – Watch Dogs – е насрочена за 27-и май. Дотогава остава доста време, но създателите на играта обещават, че малко по малко ще ни разкриват интересни подробности за играта. Днес, например, креативният директор на Watch Dogs Джонатан Морин сподели с последователите си в Twitter информация за дължината на геймплея.

“Бих казал, че средният играч, който от време на време обикаля безцелно, ще може да достигне края в за 35-40 часа. Но ако трябва да прави всичко, ще са му нужни около 100 часа,” увери Морин. Разбира се, тук става въпрос само за основната история. Ясно е, че играта в онлайн режим може да се проточи много повече.
Напомняме, че Watch Dogs ще предлага и безплатен онлайн режим на игра с до още осем играча. За съжаление не знаем кой знае колко за този режим и се надяваме това да бъде едно от нещата, които ще научим за играта дори преди дебюта й. Иначе, играта ще си има и стандартен мултиплейър режим, в който ще имаме възможност да играем срещу други геймъри, използвайки хакерските си сили в полза на света.
Още за заглавието можете да научите във видеото по-долу.

 xbox360-bg.net