real-humans-gg610x260

Microsoft официално оповестиха, че тяхната дивизия Xbox Entertainment Studios, която разработва оригинално съдържание за компанията, се е наела с направата на нов научнофантастичен сериал, носещ заглавието – ‘Humans’.

Humans е адаптация на шведския сериал Real Humans, който дебютира през 2012. Новата английска версия ще се снима в Обединеното Кралство и в разработката ѝ вземат участие студиото Kudos – създателите на отличената с награда BAFTA драма – Spooks. Новият сериал се очаква да направи своята премиера през 2015, като за територията на Щатите ще бъде излъчван директно на Xbox платформата, а във Великобритания по Channel 4.

Действието в Humans се развива в наши дни с изключение на това, че факт е съществуването на Synth – хуманоиден робот, който служи в полза на хората. Историята на сериала се фокусира върху семейство, което се сдобива с и отремонтиран Synth и на предизвикателствата и последиците, които идват заедно с него. Първоначалната поръчка от страна на Microsoft към Kudos е за производството на осем едночасови епизода.

xbox360-bg.net