xbox.one.9888g

Играй заедно със своите приятели в най-усъвършенстваната игрова мрежа за много играчи. Xbox One е единствената конзола, с която можеш да играеш най-добрите ексклузивни игри, както и най-успешните игри на годината, като същевременно съчетава игрите, живи телевизионни програми и любимите ти приложения за забавление.

Конзолата от следващо поколение на Microsoft, XBOX One, идва с напълно обновен дизайн, както по отношение на външния вид и джойстик, така и по отношение на вътрешната част на конзолата. Конзолата е снабдена с последно поколение характеристики и е готова да осигури гейминг изживяване, което не може да се сравни с нищо друго от миналото!

xbox-one-console

Идва с 8-ядрен процесор с архитектура x86, подобен на тези на Dekstop PC, както и с графична карта, способна да ускори игри от последно поколение! Интегрира 8GB RAM памет за изключително бърз multi-tasking между приложенията и всички функции на обновеното меню, портове USB 3.0 за свързване на периферните устройства, както и 500GB твърд диск за инсталирането на игрите, на профила и на всички мултимедийни файлове от XBOX Live.

Конзолата ще бъде снабдена с безжичен приемник Wi-Fi, с портове за вход/изход HDMI, както и с Blu-ray drive. Ще поддържа резолюции 1080p & 4K, както и Surround звук 7.1.

xbox-one-controller

Джойстика идва с много промени, които засягат новия D-Pad, слота на батерията, triggers в задната част на дистанционното и системтата за вибрации, а свързването с конзолата ще бъде безжично. В предната част разполага с IR Sensor, за да работи хармонично с новия Kinect 2.0.

xbox-one-kinect

Новият сензор Kinect 2.0 ще се включва във всяка конзола. Разполага с вградена камера 1080p, която може да разпознава данни до 2GB в секунда.

 

laptop-cpu

          Процесор
   x86-64 AMD Jaguar

8-ядрен процесор x86-64 AMD Jaguar
Frequency: 1.75 GHz

laptop-ram

            Памет
         8 GB DDR3

С памет 8 GB DDR3 + 32 MB високоскоростна памет ESRAM и GPU
с поддръжка на DirectX 12,
конзолата Xbox One е изключително мощна
и с впечатляваща производителност.

laptop-hdd

          Съхранение
              500GB

Вграденият диск 500GB позволява да съхраняваш игри,
да правиш неограничен брой saves,
както и да съхраняваш филми Full HD.

laptop-disc

        Optical Drive
              Blu-ray

Не е само конзола, но и първокачествен Blu-ray player,
който разполага с възможност за възпроидвеждане
с резолюция Ultra High Definition (4K).