По-бърза обработка
По-гладък геймплей

8-ядрения Custom AMD CPU е с тактова честота 2.3GHz, за да донесе подобрени AI, детайл от реалния свят и по-гладко взаимодействие с вашите игри.

Поразителни светове
Реалистични детайли

6 Teraflop GPU позволява 4K околна среда и герои да станат по-реалистични от всякога, с по-детайлни и по-плавни анимации.

Повече памет
По-големи светове

12GB GDDR5 графична памет увеличава скоростта и мощността на играта, за да ви позволи по-големи светове, допълнителни хоризонти и по-бързо време за зареждане.

Пропускателна способност на паметта
По-бързо време за зареждане

Графиките на игрите са по-бързи и по-подробни с 326 GB / сек пропускателна способност на честотната лента на паметта, за да запази инерцията ви в игрите.

 

По-икономична.

Увеличаването на мощността с 40% не означава увеличение на размера. Всъщност, Xbox One X е най-малката конзола, която някога сме правили.

Скорпиовият engine

С 6 Teraflops, 326GB / s широколентова памет и подобрен силиций, Scorpio Engine е най-мощният в света гейминг процесор.

Максимално охлаждане, минимален шум

Всичката тази мощност не означава повече топлина и шум. Xbox One X използва усъвършенствано охлаждане на течността и центробежен вентилатор в стил “компресор”, за да гарантира, че ще остане студен.

Настройка по избор

За да увеличите максимално производителността и да намалите консумацията на енергия, Xbox One X използва метода hovis, най-новата система за дигитално подаване на енергия, която персонализира настройките на напрежението на всяка конзола.

Истинско 4K

Пространствено аудио

Висок динамичен диапазон

 

4K DVR